Wist je dat?

… Ontex is gestart hier in Buggenhout in 1979? Het was de allereerste fabriek van Ontex!
… Ontex de afkorting is voor: Onderleggers TEXtiel? Het product waarmee alles gestart is EN dat we in Buggenhout nu nog steeds maken… Naast onderleggers maken we incontinentiemateriaal voor volwassenen.
 
… Ontex Buggenhout momenteel 17 productielijnen heeft? En het zonder onze +550 medewerkers niet zou werken?
 
… Ontex Buggenhout 24u op 24u, 7dagen op 7 produceert? We werken daarom in 5 ploegen:
week 1 vroege ploeg 6u-14u / week 2 late ploeg 14u-22u
vaste nachtploeg 22u-6u
vaste weekend dagploeg 6u-18u
vaste weekend nachtploeg 18u-6u
 
… Het R&D center voor de hele groep in Buggenhout is? Ontex staat niet stil en blijft werken aan innovaties!
 
… de totale oppervlakte van de fabriek in Buggenhout maar liefst 71.100m² groot is? En dat is dan nog zonder onze magazijnen in de buurt meegerekend, die hebben ook nog eens een oppervlakte van 46.600m²! Genoeg ruimte dus om aan je gewenste stappen te komen op een dag!
 
… Ontex Buggenhout een hoogtechnologische fabriek is? Waar we meer dan 700 unieke producten maken? Genoeg uitdagingen om hier je leerhonger te stillen dus!
… Ontex Buggenhout heel wat certificaten heeft om garant te staan voor kwaliteitsvolle producten? We hebben onder andere verscheidende ISO-certificaten, BRC,… ja, wat we doen, doen we goed!
…Ontex Buggenhout staat voor diversiteit! Leer collega’s kennen van allerlei nationaliteiten!

Werken bij Ontex Buggenhout, dat is...

… Werken in een bedrijf dichtbij huis, dus geen ellenlange files waar je zit te foeteren omdat je schrik hebt om te laat te zijn op de crèche, bij je vrienden, thuis,… geen tijdverlies!
… in een familiale sfeer waar iedereen aanspreekbaar is
… genieten van de  voordelen van een internationale organisatie
… een goed ritme vinden dat aangepast is aan je ‘work-life balance’. Afhankelijk van je functie kan je in ploegen werken of in dag. Voor sommige profielen werken we met glijdende uren en is er ook mogelijkheid tot thuiswerk voor die functies waarbij dat mogelijk is. We nemen ieder jaar enkele collectieve sluitingsdagen om de brug te maken. Verder zijn er ook ADV-dagen voorzien om je wettelijke 20 vakantiedagen nog verder aan te vullen.
… de goesting hebben om er samen voor te gaan, we geven om onze klanten, om onze collega’s, om onze producten,… ‘Ontex, Where everyone cares’ zit niet voor niets in ons DNA
… groeien. Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden als je hierin interesse hebt. Er is genoeg te doen om heel je loopbaan te vullen binnen Ontex!
… zeker kunnen zijn dat er ruimte gemaakt wordt om jou op te leiden. We hebben zelfs verschillende trainers aan boord voor de operatoren en ook een Technical trainer voor de techniekers. Ben je bediende of leidinggevende? Ook voor jou voorzien we een mooi pakket met zowel online leermogelijkheden als inhouse en outhouse trainingen!
… personeelskorting hebben in onze bedrijfswinkel ‘Meriana’ – heel praktisch, in verschillende fases van je loopbaan! Van wc-papier (en dat hebben we allemaal nodig), naar babyluiers, maandverband en uiteraard incontinentiemateriaal… Maar er is nog veel meer!
… werken aan je gezondheid als je wil… je kan een fiets leasen en veel bewegen!
… zeker zijn van een veilige werkomgeving! We hebben tal van PBM’s en herevalueren regelmatig ons beleid!